Anbefalinger

ANBEFALINGER

Hvad siger kunderne?

JEG SKAL GIFTES! Og det er stort på alle parametre! Ens bryllupsdag skal være unik, smuk og intet mindre end perfekt! Og her kommer ByKragskov ind i billedet.

Den perfekte kjole er fundet, og så mangler resten af brudelooket, og det tager ByKragskov sig af til perfektion! Jeg mødte artisten første gang hjemme i mit eget hjem, hvor vi gennemgik hele forløbet, samt talte om, hvad jeg godt kunne tænke mig. Derfra fandt vi i samarbejde ud af, hvad der ville fungere godt – og det var intet mindre end lækkert at sidde overfor for en, der bare vidste, hvad hun snakkede om. Artisten var fantastisk til at ”fange” ens ønske om det endelige resultat, og da Kristine tog afsted, følte jeg mig virkelig i trygge hænder.

Så kom DAGEN! Artisten mødte op ved mine forældre på aftalt tidspunkt, og så begyndte showet – og det var fantastisk, og man følte sig virkelig som en prinsesse! Alle mine ønsker og forventninger blev opfyldt fuldt ud, og wauv, resultatet var SÅ flot. Kristine blev og hjalp med kjole osv., så man står helt skarpt, inden man sætter sig i bilen til kirken. Hår og make-up holdt hele dagen, aftenen og natten.

En kæmpe, kæmpe anbefaling herfra! ByKragskov er ufatteligt dygtige, og alle der kommer under jeres kyndige behandling er heldig! Ikke nok med I kan jeres kram, så er I også dejligt selskab – jeg var liiidt nervøs på dagen, men I var bare klar med en god bemærkning, og vi fik nogle skønne grin. Kæmpe high-five herfra!
Regitze Larsen
De varmeste anbefalinger herfra. Kristine er hjertevarm, hjælpsom og fantastisk til sit arbejde. Lige fra vores første møde ved prøve opsætningen – og på den store dag. Mit hår og make up var alt, hvad jeg havde drømt om. Jeg følte mig som den smukkeste brud! Hun skabte lige det jeg ønskede mig på min bryllupsdag, alt var perfekt! Af hjertet tak for en dejlig oplevelse
Maria Frost Knudsen
Kristine lagde den smukkeste brudemakeup på mig til mit bryllup. Jeg havde haft lidt problemer med at finde en dygtig makeupartist. Kun en uge før brylluppet finder jeg Kristine, som heldigvis kunne finde tid til mig på trods af meget kort varsel. Jeg blev tilbudt prøvemakeup, så vi kunne finde den helt rette makeup til mig. Kristine er professionel og meget dygtig til at lægge makeup. Jeg følte mig tryg, da hun vidste præcis, hvad der klædte mig, og hvad mine ønsker var. Det betød meget på min store dag. Hun lagde desuden en meget smuk makeup på min mor. Jeg kan varmt anbefale ByKragskov til alle kommende brude.
Sofie Lundholm Siversen
Jeg er super glad og tilfreds med Kristines arbejde på min bryllupsdag. Kristine kom tidligt om morgenen og var med til lige inden vi skulle have taget billeder (efter vielsen). Så hun var også til stor hjælp med mit hår efter der blev kastet ris! Både mit hår og min make up, var lige hvad jeg ønskede! Super service, super personlighed og super resultat! Hun satte også både min søsters og min nieces hår, samt lagde make up på min søster. Det hele var super gennemført og hun får helt klar alle mine bedste anbefalinger.
Maja Louise Mikkelsen

K O N T A K T

Email info@bykragskov.dk
Tlf.: +45 31 38 13 42

L O K A T I O N

Dalbækvej 5, 9750 Østervrå
CVR: 39490994

B E T A L I N G

Mastercard, Visa, Visa DK